Støt cancerpatienter.

Det mærkes.

La Flamme Rouge

Foreningens formål er at tilbyde idrætsaktiviteter til kræftramte og deres pårørende i forbindelse med helbredelsesforløb samt at udbrede oplysninger om betydningen af idrætsudøvelse i forbindelse med kræftramtes sygdoms- og helbredelsesforløbet og kræftsygdomme generelt.

flamme rouge

QS suit

Kollektionen 2023

Brian Holm og træningskammerat; Jacob Ørholm (Willing Able) blev i 2022 enige om at genstarte LFR; Kollektion til støtte for Kræftens Bekæmpelse. Det kom der indtil videre et par sommersæt og lidt casual klæder ud af. 

LFR er gået i samarbejde med Willing Able  som er del af det selskab der driver produktion og støtter Team Rynkeby (i 8 lande). Et projekt der fonder 9 mill. € årligt til syge børn i EU.

Sammen vil de sikre at ryttere, der støtter, kører i høj kvalitet og fit style. Alle involverede parter støtter La Flamme Rouge Foundation med samme beløb. uanset kanal. Dét er ærligt talt, velkørende og velgørende

Besøg La Flamme Rouge på Facebook, hvis du vil læse aktuelt mere.

Brian holm

Jeg tror på at vi får givet patienter stærkere fysik og tro på livet...

MAllorca 2024

Mallorca: Årets støtte projekt. År efter år. siden 2009. Initieret af Morten Quist, PACT Rigshospitalet. PACT sender hvert år 15 patienter til Mallorca med bidraget fra La Flamme Rouge. Hvis du er interesseret i at komme med som LFR sponseret eller som selvbetaler, skal du sende en mail til morten på

Charlottenlund Crit23 Klik her

LFR kollektion 2023 Klik her

Læs her om foreningens foremål.

Miljøvenligt produceret. læs mere