LFR Foreningens

Formål

Historien om lfr's opvækst

Brian Holm har altid godt kunnet lide det franske udtryk ’La Flamme Rouge’. Det markerer, at en cykelrytter kører under den røde vimpel og har en kilometer til målstregen. Kroppen er tom, tænderne bides sammen, og der graves dybt i reserverne. Strækningen gør ondt, men der skal trædes igennem, for det afgør, om man vinder eller taber.

Ifølge Brian Holm kan man sige det samme om et kræftforløb. For kræftpatienten er den sidste kilometer uendeligt lang. Det er her, at de allersidste reserver skal findes frem, og en hjælpende hånd kan gøre en stor forskel.

”Man kan føle sig ufatteligt alene i det øjeblik, at man selv eller ens nærmeste bliver ramt af sygdommen, og din hverdag pludselig styrter sammen. Tanken med ’La Flamme Rouge’ er positiv opmærksomhed om et ellers dystert emne som cancer. Og for at sige, at du ikke er den eneste,” siger Brian Holm.

La Flamme Rouge er ganske enkelt stiftet ud fra ønsket om at være den hjælpende hånd.

Alt arbejde i foreningen er 100% frivilligt.

holdet bag årets (2023) LFR

Brian Holm og LFR teamet  inkl. Holm’s søn Albert (Carl Ras Suri) har sammen med det frivillige team (Elverdam Advokater, Revision og ildsjæle) genstartet La Flamme Rouge; Støtte til kræftramte. Besøg os på Facebook, hvis du vil læse mere om LFR.

 

oplevelser for

livet

lfr ambassadører

Kunderne findes over hele verden, og med ambassadører som de verdenskendte cykelryttere Sir Mark Cavendish og designeren Sir Poul Smith, der endvidere har designet en helt særlig trøje tilLa Flamme Rouge, så er der stor opmærksomhed om foreningen.
 
Det øger salget, når så store navne bakker op, og det er en kæmpe fordel for os. Det giver jo flere penge at støtte med. Når du er så syg, så kan en enkelt god oplevelse betyde rigtig meget.
 
Der arrangeres La Flamme Rouge aktiviteter forskellige steder i landet og desuden støtter de organisationen PACT, der har til formål at fremme idrætsaktiviteter for kræftramte.
 
“Vores kunder køber alt fra et enkelt par strømper til en hel ny garderobe. Og da vi har tøj til alle aldersgrupper spænder kundekredsen bredt. Nogle køber, fordi de gerne vil støtte en god sag og andre, for eksempel virksomheder, køber tøj til deres medarbejder og støtter deri gennem også den gode sag. Og det er det, som er essensen af det hele: Vores ønske er, at folk får et godt produkt og samtidig støtter en god sag,” slutter Ralf Ritter.

Morten Quist, PACT Rigshospitalet

Vi sender hvert år 15 patienter til MAllorca

MAllorca 2024

Mallorca: Årets støtte projekt. År efter år. siden 2009. Initieret af Morten Quist, PACT Rigshospitalet. Vi sender hvert år 15 patienter til Mallorca med bidraget fra La Flamme Rouge. Hvis du er interesseret i at komme med som LFR sponseret eller som selvbetaler, skal du sende en mail til morten på

Charlottenlund Crit23 Klik her

LFR kollektion 2023 Klik her

Læs her om foreningens foremål.

Miljøvenligt produceret. læs mere