Generelle vilkår og betingelser

formelt

Generelle vilkår og betingelser

Læs venligst disse vilkår og betingelser (“Vilkår”, “Vilkår og betingelser”) omhyggeligt, før du bruger hjemmesiden http://laflammerouge.dk/ (“Tjenesten”), der drives af LFR (“LFR”, “os” , “vi” eller “vores”). Din adgang til og brug af Tjenesten er betinget af din accept af og overholdelse af disse Vilkår. Disse vilkår gælder for alle besøgende, brugere og andre, der tilgår eller bruger tjenesten. Du garanterer, at du er mindst 18 år gammel, og du er juridisk i stand til at indgå bindende kontrakter. Hvis du er under 18 år, garanterer du, at du har indhentet samtykke fra din forælder eller værge, og de accepterer at være bundet af disse vilkår på dine vegne. Ved at tilgå eller bruge tjenesten accepterer du at være bundet af disse vilkår. Hvis du er uenig i nogen del af vilkårene, kan du ikke få adgang til tjenesten.

Kontokunder
Når du opretter en LFR-konto hos os, skal du give os oplysninger, der til enhver tid er nøjagtige, fuldstændige og aktuelle. Undladelse af at gøre dette udgør et brud på vilkårene, hvilket kan resultere i øjeblikkelig lukning af din konto på vores tjeneste.

Du er ansvarlig for at beskytte den adgangskode, som du bruger til at få adgang til tjenesten og for alle aktiviteter eller handlinger under din adgangskode, uanset om din adgangskode er med vores tjeneste eller en tredjepartstjeneste.

Du accepterer ikke at videregive din adgangskode til nogen tredjepart. Du accepterer at være fuldt ud ansvarlig for aktiviteter, der er relateret til din konto eller din adgangskode. Du skal straks underrette os, når du bliver opmærksom på ethvert brud på sikkerheden eller uautoriseret brug af din konto.

Købet
Hvis du ønsker at købe et produkt eller en tjeneste, der er tilgængelig via tjenesten (“Køb”), kan du blive bedt om at give visse oplysninger, der er relevante for dit køb, herunder, uden begrænsning, dit kreditkortnummer, udløbsdatoen for dit kreditkort, din faktureringsadresse og dine forsendelsesoplysninger.

Du repræsenterer og garanterer, at: (i) du har den juridiske ret til at bruge et hvilket som helst kreditkort eller andre betalingsmetoder i forbindelse med ethvert køb; og at (ii) de oplysninger, du giver os, er sande, korrekte og fuldstændige.

Ved at indsende sådanne oplysninger giver du os ret til at give oplysningerne til tredjeparter med det formål at lette gennemførelsen af køb.

Vi forbeholder os retten til at afvise eller annullere din ordre til enhver tid af visse årsager, herunder men ikke begrænset til: tilgængelighed af produkter eller tjenester, fejl i beskrivelsen eller prisen på produktet eller tjenesten, fejl i din ordre eller andre årsager.

Vi forbeholder os retten til at afvise eller annullere din ordre, hvis der er mistanke om svindel eller en uautoriseret eller ulovlig transaktion.

Alle priser inkluderer moms (moms), medmindre andet er angivet som suffiks til hver pris- og valutaopgørelse. Alle priser er inklusive moms (omsætningsafgift), når forsendelsesadressen er inden for EU (EU).

Alle betalinger reserveres som transaktioner ved ordrebekræftelse, Alle transaktioner udføres som hævninger ved oprettelse af forsendelse. Alle ordrer er endelige og afsluttet ved oprettelse af den første forsendelsesetiket.

Ved modtagelse af din ordre, afhentning ved afhentningssted eller ankomst til leveringsadresse, kan hver vare gøres gældende for defekt materiale eller fabrikation i en periode på 24 måneder. Alle krav skal kommunikeres til os via vores kontaktoplysninger inden for rimelig tid efter opdagelse. Når vores krav accepteres, tilbyder vi enten/eller/og ombytning, reparation, rabat eller tilbagebetaling.

Ved modtagelse af din ordre, afhentning ved afhentningssted eller ankomst til leveringsadresse, kan hver vare returneres for fuld tilbagebetaling af varens købsbeløb inden for 30 dage. Returforsendelser skal sendes for dig, den returnerende del, uden yderligere omkostninger ved ankomsten til os, den modtagende del. Kontakt os via vores kontaktoplysninger, og vi vil give returformular og detaljer.

Tjenesten er ikke designet til at give kvalitativ rådgivning vedrørende egnetheden til formål og salgbarhed af nogen produkter eller tjenester. Vi råder dig på det kraftigste til at udvise forsigtighed og gøre din egen due diligence ved at udføre transaktioner gennem tjenesten.

shipping

politik

Shipping

ordre

tracking

ralf ritter

Alt afsendes inden for 1 til 3 hverdage

Tracking

Hvis du endnu ikke har modtaget et sporingsnummer for din online ordre, betyder det, at vi stadig arbejder på at sende din pakke. Ordrer afsendes fra vores lager så hurtigt som muligt, normalt inden for 1 til 3 hverdage efter du har afgivet din ordre. Det kan tage længere tid i salgsperioder på grund af høje ordremængder. Så snart din ordre forlader lageret, vil du modtage en e-mail med sporingsoplysningerne.

Se venligst oplysninger om forsendelse og leveringstider ovenfor.

Hvis du ønsker mere information eller hjælp til denne sag, bedes du kontakte vores kundeserviceteam: klik her, som med glæde vil undersøge dette nærmere for dig


Please see information on shipping and delivery times above.

If you would like more information or assistance with this matter, please get in touch with our customer service team: click here who will be happy to look into this further for you

returnerings

politik

Tilgængelighed, fejl og unøjagtigheder

Vi opdaterer løbende vores tilbud af produkter og tjenester på Tjenesten. De produkter eller tjenester, der er tilgængelige på vores tjeneste, kan være forkert prissat, beskrevet unøjagtigt eller utilgængelige, og vi kan opleve forsinkelser i opdatering af oplysninger om tjenesten og i vores annoncering på andre websteder.

Vi kan ikke og garanterer ikke for nøjagtigheden eller fuldstændigheden af nogen information, herunder priser, produktbilleder, specifikationer, tilgængelighed og tjenester. Vi forbeholder os retten til at ændre eller opdatere oplysninger og til at rette fejl, unøjagtigheder eller udeladelser til enhver tid uden forudgående varsel.

Indholdet leveres uden garantier eller betingelser af nogen art, hverken udtrykkelige eller underforståede, inklusive men ikke begrænset til underforståede garantier og betingelser for salgbarhed, egnethed til et bestemt formål eller ikke-krænkelse.

Sådan sender du en retur.

Hvis du har købt med et gavekort eller købt en salgsvare, udstedes din refusion i form af en LFR-kredit, som kun kan bruges online til et fremtidigt køb hos os. Bemærk også, at returneringer kun kan behandles i samme valuta, som varerne er købt i.

Hvornår refunderer vi?

Når vi har modtaget din returnerede vare, behandles din returnering normalt inden for en uge.

*Bemærk venligst: for refusioner kan dit pengeinstitut have brug for 3-5 hverdage til at rydde pengene tilbage på din konto, når vi har placeret refusionen på vores side. Så snart vi har behandlet din returnering, vil du modtage en e-mail for at fortælle dig det.

Hvis en vare refunderes til dig, modtager du udbetalingen i samme valuta, som du købte produkterne fra. Dette vil blive udstedt til den oprindelige betalingsmetode, der blev brugt ved første afgivelse af din ordre.

*Bemærk venligst, at varer købt online ikke kan returneres eller ombyttes i butikken.

Valg ved returnering

Hvis du ønsker at få en anden størrelse eller stil, kan du hoppe direkte tilbage til hjemmesiden nu for at få din nye ordre i gang, mens vi hjælper med at behandle din returnering.

Hvis du har købt med et gavekort eller købt en salgsvare, udstedes din refusion i form af en LFR kredit, som kun kan bruges online til et fremtidigt køb hos os. Bemærk også, at returneringer kun kan behandles i samme valuta, som varerne er købt i.

Charlottenlund Crit23 Klik her

LFR kollektion 2023 Klik her

Læs her om foreningens foremål.

Miljøvenligt produceret. læs mere