Ansvarligt lavet i Italien. Baseret på

Naturens fineste

Den rene vej frem

LFR / X.WA arbejder kun med naturens fineste. Vi har valgt at samarbejde med en vesteuropæisk tekstilproducent, der er 100 % OEKO-TEX-certificeret, hvilket gør det muligt for alle at træffe ansvarlige beslutninger og beskytte naturressourcer. Produkter, der bærer OEKO-TEX® STANDARD 100-mærkerne, er videnskabeligt testet for tilstedeværelsen af skadelige stoffer og er et bedre og sikrere valg for dit helbred. Tekstiler med mærket OEKO-TEX® MADE IN GREEN produceres mere bæredygtigt på socialt ansvarlige arbejdspladser.
OEKO-TEX® STeP-certificeringen og DETOX TO ZERO-analysen sætter de højeste standarder for sociale og miljømæssige aspekter af tekstilproduktion. Kemikalier og behandlinger, der opfylder OEKO-TEX® ECO PASSPORT-standarden, er blevet testet og analyseret efter strenge kriterier for en lavere miljøpåvirkning. OEKO-TEX® RESPONSIBLE BUSINESS hjælper dig med at forhindre eller afbøde eksisterende og potentielle negative påvirkninger af forretningsdrift inden for dine egne aktiviteter, dine forsyningskæder og dine yderligere forretningsrelationer.

cykling bunder i

natueren

Rent cykeltøj, ren natur

Silicone

uden kemikalier

bæredygtig

360° produktion

så alle kan køre

med god samvittighed

dermatologisk testet og

100% Recycle

Kasper würtz, willing able

Alle stoffer er Oeko Tex®-certificerede, ikke skadelige for mennesker eller miljø.

ikke skadelig. brugbart.

LFR / X.WA investerer i bæredygtige ressourcer, fordi det er et vindende valg for os alle: vores virksomhed, vores liv, vores planet.

LFR / X.WAs bidrag til at beskytte miljøet starter med valget af råmaterialer: Nogle er fuldt genanvendelige, såsom Dryarn® polypropylen, mens andre er dermatologisk testet og højtydende for at sikre total velvære under fysisk aktivitet.
Alle stoffer er OEKO-TEX®-certificerede og ikke skadelige for mennesker eller miljø. Med en relevant bekymring for miljømæssig bæredygtighed ved at reducere affald og skadelige emissioner så meget som muligt.
Valget af vores emballage foretrækker genanvendelige materialer som papir og pap. At beslutte sig for at støtte miljøet er alles pligt. Vi ønsker altid at kunne være stolte af vores arbejde ved at tilbyde vores kunder topmoderne og miljøvenlige produkter.

Contact us

LFR / X.WA investerer i at reducere flest skadelige emissioner. fordi...

...naturen er dér vi cykler

Charlottenlund Crit23 Klik her

LFR kollektion 2023 Klik her

Læs her om foreningens foremål.

Miljøvenligt produceret. læs mere